Monogràfics

CALONGE-SANT ANTONI, PALAMÓS I VALL-LLOBREGA (Baix Empordà)

Menú de la Gamba

Per llepar-se'n els dits

L'associació de restaurants de la Badia El Plat Blau ha tornat a organitzar, un any més, i fins al 18 de juliol, la campanya gastronòmica El Menú de la Gamba, sota el lema Xucla'n el cap i llepa-te'n els dits!, que aplega un total de 20 establiments de Calonge-Sant Antoni, Palamós i Vall-llobrega. El Menú de la Gamba, que té un preu tancat de 38 euros, inclou torrades amb tomata i anxoves de Palamós, gamba mitjana fresca (200 grams) de Palamós, fideus rossejats amb allioli, postres, vi Sumarroca o cervesa Estrella Damm Inedit i cafè.

L'Associació de Restaurants de la Badia, que impulsa El Plat Blau com un segell de qualitat i servei durant tot l'any, va néixer a principis de 2003 com una iniciativa empresarial per traslladar al món de la gastronomia la unió física de les façanes marítimes de Palamós i Calonge-Sant Antoni. L'objectiu d'aquesta entitat, que té la col·laboració de la Confraria de Pescadors de Palamós i dels ajuntaments respectius, és promocionar conjuntament totes les campanyes gastronòmiques de la zona.

Fins al 17 de juliol. Tel. 972 66 17 14 i 972 60 05 50.
,
i


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.