Societat

seguretat

El govern té decidit prohibir la prostitució a les carreteres

El conseller d'Interior, Felip Puig, es va comprometre a lluitar contra la prostitució forçosa a la via pública. Dit i fet. El govern té previst modificar la llei de carreteres i prohibir qualsevol activitat “d'ocupació temporal” vinculada amb “la prestació de serveis de naturalesa sexual” en vies públiques, servitud o afectació, com ho són totes les vies catalanes.

El nou redactat, previst en l'avantprojecte de la llei òmnibus, tipifica la prostitució a la carretera com a “infracció greu” i incorpora dures sancions econòmiques –de fins a 30.000 euros– tant per a la persona que ofereix els serveis sexuals, com per al client que “els sol·licita o accepta”, una opció sancionadora que ja s'aplica amb èxit a França, d'on vénen bona part dels consumidors de prostitució a Catalunya.

La nova llei deixaria en mans del director del Servei Català de Trànsit la imposició de les sancions per infraccions, que serien perseguides per la unitat dels Mossos de trànsit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.