Els restauradors de Tortosa promocionen la cuina de cullera

El mercat municipal de Tortosa ahir va ser la seu de les quartes jornades gastronòmiques del recapte, organitzades per Platigot, l'associació d'empresaris de restauració de Tortosa, en col·laboració amb l'Ajuntament. Aquestes jornades promocionen els plats típics d'hivern de la ciutat que es mengen amb cullera. Segons el regidor de Promoció Econòmica, Turisme i Universitats, Ricard Forés, «es tracta que la promoció turística de la ciutat inclogui també la gastronomia, i que es converteixi en un element més d'atracció». Forés va destacar la bona sintonia entre el sector públic i privat en iniciatives com aquestes, i va subratllar la importància d'organitzar aquestes jornades en un espai com el mercat: «Promociones un plat de temporada i propi de la ciutat, a la vegada que en promociones els productes i ingredients», va explicar.

Els ciutadans que ahir al matí van acudir al mercat van poder gaudir de la demostració a càrrec de Margaret Nofre i Cinta Curto, que van preparar fideus amb prim de corder i patates. Nofre i Curto ja han participat en altres edicions de les jornades i asseguren que és «una mica nostàlgic», ja que molta gent, en observar la demostració de cuina, recorden que la seua mare o la seua àvia cuinaven el mateix. «El que més agrada a la gent són les degustacions, i n'hi ha que ho tasten i després compren els ingredients per fer-ho a casa», afegeix Nofre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Regne Unit

Detenen dues veteranes activistes per atacar la Carta Magna

Barcelona
Afganistan

Les inundacions a Baghlan deixen uns 300 morts

Barcelona
SOCIETAT

Neixen polls de falcó pelegrí al Port de Tarragona, el segon cop en deu anys

TARRAGONA
MEDI AMBIENT

Primera instal·lació fotovoltaica amb doble orientació est-oest a la UdL

LLEIDA
SOCIETAT

La Transéquia genera un impacte econòmic al Bages de 300.000 euros

MANRESA

Mor el conductor d’un cotxe en un xoc frontal amb un autocar

SALDES
MEDI AMBIENT

Tarragona, distingida com a municipi compromès amb la biodiversitat marina

TARRAGONA

Foc forestal a Batea que s’estén cap a l’Aragó

BATEA

Manresa reprèn les obres de rehabilitació de la Torre Lluvià

MANRESA