Es presenta a Xàtiva el nou web de la Dona

La regidora de la Dona, Iolanda Sipan, ha presentat el nou web de la Dona i els actes previstos per a commemorar el 25 de novembre, data subratllada internacionalment contra la violència de gènere. El web conté tota la informació relativa a les activitats que desenvolupa la regidoria, així com el pla de polítiques d'igualtat de gènere, la guia per a l'ús no sexista de la llengua, els actes del Dia Internacional de la Dona Treballadora i la programació prevista per a les pròximes setmanes.

Entre les propostes existents per a la commemoració de la data contra la violència de gènere hi ha aquelles que sensibilitzen i consciencien l'opinió pública, les que tenen a veure amb la prevenció de conductes violentes i altres de relacionades amb l'eradicació d'aquesta violència de gènere i la coordinació entre les diverses institucions.

Amb motiu d'aquesta data significada del calendari cívic, enguany ha sigut realitzat el concurs de dibuix entre els estudiants xativins que es lliurarà el dijous 19 de novembre i premiarà el cartell anunciador d'enguany, de què és autora Andrea García Ginés, una alumna del col·legi Nostra Senyora de la Seu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.