Societat

Societat

La Festa del Cel podria celebrar-se a Alguaire

Generalitat i organitzadors negocien que l’aeroport de Lleida-Alguaire pugui ser la seu, la pròxima edició, de la Festa del Cel, un festival aeri que el delegat del govern a Lleida, Ramon Farré, considera que seria una oportunitat per promoure la infraestructura i que seria “bo” per al territori.

L’opció s’hauria plantejat després que la Generalitat ha descartat que l’esdeveniment se celebri aquest setembre a Santa Susanna, al Maresme, per motius de seguretat. Farré ha confirmat que hi ha “converses en marxa i interès per les dues parts”, però encara no hi ha cap acord signat. De fet, l’empresa organitzadora hauria de presentar el pla d’autoprotecció i hauria d’haver demanat diversos permisos, tràmits que fan difícil pensar que enguany el festival es faci a Lleida.

En tot cas, el delegat del govern de la Generalitat a Lleida ha insistit: “Tenim un aeroport que reuneix unes condicions excel·lents per a aquest tipus d’esdeveniment, donaria nom a l’aeroport, el posaria al circuit i pot ser bo per al territori” però “a hores d’ara no podem anar més enllà.”

La Festa del Cel es va celebrar a Barcelona pels voltants de la Mercè, fins al 2013, i després es va traslladar dos anys a Mataró. Després que la capital del Maresme renunciés a l’espectacle es va proposar la possibilitat de fer-lo a Santa Susanna.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]