L'Olleria promou cursos de formació de monitors en temps lliure per als joves

Un total de 29 persones, la matrícula màxima prevista, s'han apuntat al Curs de Monitor de Temps Lliure que ha organitzat la regidoria de Joventut i que s'iniciarà el proper 5 de febrer al Centre d'Informació Juvenil de l'Olleria.

El curs, homologat per l'Institut Valencià de la Joventut, capacitarà als participants per a desenvolupar activitats educatives i socioculturals específiques per a xiquets i joves. Aquesta iniciativa pretén promoure no només activitats de caràcter lúdic i d'oci, sinó també formatives, i que oferisquen als joves l'oportunitat d'obrir-se nous camins laborals.

En este sentit l'Ajuntament de l'Olleria ha organitzat aquest curs que capacita a monitors que podran realitzar la seua tasca en àmbits com les escoles d'estiu, els campaments o les granges escola. El curs s'iniciarà el primer cap de setmana de febrer, i es desenvoluparà tots els divendres i dissabtes fins al 22 de maig.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.