Tortosa promou la cuina de l'abadejo amb demostracions al mercat municipal

El mercat municipal de Tortosa serà aquest matí l'escenari de la primera de les demostracions gastronòmiques de les II Jornades de l'Abadejo, que l'associació de restauradors Platigot organitza del 12 al 29 de març. Un cuiner del restaurant El Riu mostrarà als clients del mercat com es prepara un abadejo amb salsa biscaïna i allioli gratinat. Les demostracions culinàries es faran cada dissabte de març al matí, i els encarregats de preparar els plats amb bacallà els propers dissabtes seran els cuiners dels restaurants La Caldereta, Paiolet i Hotel Corona. L'objectiu de les Jornades de l'Abadejo, que Platigot ha tornat a organitzar enguany després del parèntesi de l'any passat i amb la participació de 15 restaurants, és difondre la gastronomia del bacallà, un dels productes més tradicionals del mercat de Tortosa i de la cuina local. Durant la presentació de les jornades, el regidor de Turisme, Ricard Forés, va destacar la importància de les activitats de Platigot per aconseguir que Tortosa siga un referent gastronòmic i un atractiu turístic de primer ordre. Forés també va recordar que dues de les visites obligades que fan molts turistes quan arriben a la ciutat són la catedral i el mercat, ja que l'abadejo de Tortosa és reconegut arreu del país.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.