Xàtiva presenta els Borja en la recreació històrica d'aquest cap de setmana com «la família espanyola més coneguda del món sencer»

L'Ajuntament de Xàtiva i la Diputació de València, totes dues institucions presidides per la mateixa persona, Alfonso Rus, organitzen aquest cap de setmana (6 i 7 de març) a Xàtiva una recreació històrica a propòsit dels Borja i la seua relació amb la ciutat.

En el díptic de promoció de l'acte s'afirma que els Borja constitueixen «la família espanyola més coneguda del món sencer», tot i que l'iniciador de la nissaga, Calixte III, va ser Papa quan ni tants sols encara no s'havia produït la unió dinàstica entre Castella i Aragó.

Per a la recreació ha sigut contractats diversos grups teatrals i musicals, com ara Gòrmic Teatre, Camaleón Teatro o Grupo Cordel.

La iniciativa es desenvoluparà en bona part del casc antic, des de l'Albereda fins la plaça de La Seu i el Mercat, on també hi haurà activitats lúdiques i exhibicions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.