La Ribera dedica la 25a Trobada a Josep Lluís Bausset

La Trobada de Centres d'Ensenyament en Valencià de la Ribera tindrà lloc el diumenge, 25 d'abril, a Manuel

La comissió organitzadora de la 25a Trobada de Centres d'Ensenyament en Valencià de la Ribera presenta aquesta vesprada a l'Auditori de Manuel, a les 19.30 h, el programa d'activitats de la festa per la llengua, que tindrà lloc en aquesta localitat el proper 25 d'abril. L'organització ha avançat que la trobada d'enguany estarà dedicada a Josep Lluís Bausset en homenatge a la seua personalitat, trajectòria i llegat en la reivindicació del valencià i la lectura.

També ha informat que enguany s'ha recuperat el format de diumenge de matí i que l'oferta d'activitats inclou la II Jornada Gastronòmica amb l'ajuda dels bars i restaurants de Manuel. A més, amb Ribera en bici s'han organitzat unes rutes, sota l'eslògan Vine-te'n amb bici a la Trobada, per fer el trajecte fins a la trobada amb aquest vehicle alternatiu i no contaminant. La festa donarà oportunitat de gaudir de tallers, d'actuacions a l'entaulat, dels premis Sambori, dels esports cooperatius, d'exposicions i d'exhibicions de carrer, habituals en aquesta trobada i també d'altres novetats. Enguany, es podrà assistir a la I Mostra de Monòlegs en Valencià i al Certamen de Curtmetratges Mira'm, organitzat per Sueca TV.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.