La cursa i caminada de Bràfim al Loreto supera les 900 persones i marca un nou rècord en nombre de participants

Jordi Garcia i Esther Valenzuela guanyen la vuitena edició de la prova en la modalitat de cursa

Jordi Garcia (AC77) va acabar primer en categoria masculina després de cobrir els 14,3 quilòmetres de la cursa en 57 minuts i 14 segons, i va superar en gairebé dos minuts el segon classificat, Xavi Garcia (Facvac), que va aturar el cronòmetre en 59'12". El tercer classificat, Manuel Torres (Esportiu Penedès) també va baixar de l'hora i va marcar 59'51". Esther Valenzuela (Runnersworld Tarragona) es va imposar en categoria femenina, amb un temps d'1h17'48", seguida d'Olalla Tavera (Estival Park Salou), amb 1h18'42" i Mayte Nadal (ACRE Bombers Tarragona), amb 1h21'55". Un total de 319 corredors van prendre part en la cursa: 284 homes i 35 dones. En la caminada van prendre part 586 persones.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.