la crònica

Una raó de pes per guanyar

La pastisseria Escribà de Barcelona organitza una original porra del clàssic Barça-Madrid de dissabte al Bernabéu i el guanyador rebrà de premi el seu pes en xocolata

El Christian Escribà és d'aquelles persones que si li dónes una corda, un tros de cartró i quatre xinxetes et fabrica el giny més inversemblant que et puguis imaginar. És un home de recursos. El seu cap sempre carbura i com que no reprimeix ni els instints més animals, quan la fa, la fa ben grossa. Ahir, envoltat dels seus amics més mediàtics que van fer de reclam, Christian Escribà va presentar a la pastisseria de la Gran Via l'última idea que ha parit: una porra del clàssic Barça-Madrid de dissabte. Però no una porra qualsevol, no. Una porra amb ganxo, com no podria ser d'altra manera venint de qui ve. Per a l'ocasió, ha fabricat unes piruletes de xocolata blanca amb les caricatures de Messi i Ronaldo firmades pel dibuixant d'El Jueves Joan Vizcarra que costen 5 euros i que donen dret a participar en la porra. A les dues pastisseries Escribà, la de la Gran Via i la de la Rambla, s'han instal·lat unes pissarres on els participants anoten nom i resultat. Ahir a la tarda ja ho havien fet algunes persones populars convidades pel mateix Escribà, entre elles l'expresident Maragall (2-3), el cantant Lluís Llach (0-4), l'expresident blaugrana Joan Gaspar (0-5) o la ministra Chacón (0-2). Escribà, però, es va reservar una part de l'estol d'amics més mediàtics perquè ahir votessin davant les càmeres convocades a la botiga de la Gran Via. I no va quedar curt. El cuiner Ferran Adrià, el rocker Loquillo i el mateix alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, van fer públiques les seves apostes. Tots se la van jugar per una victòria blaugrana més o menys ajustada del Barça, tret de Ferran Adrià, que, exhibint la seva capacitat pel risc, va plantar a la pissarra un 0-3 amb gols –va dir– de Messi. Hereu, reprimint els instints que Escribà no amaga, va voler ser més diplomàtic i va apostar per un 1-3, que ahir era el resultat més repetit entre els que ja havien votat en la porra. Però la porra de l'Escribà no seria una porra original si el pastisser no hagués ideat el colofó final, la cirereta que culmina el pastís. I en la xocolata va trobar la inspiració. El guanyador de la porra rebrà de premi el seu pes en xocolata, la mateixa que estimula la capacitat creativa de Christian Escribà, que avui ja deu estar carburant què farà si el Barça guanya la final de la Champions al Bernabéu, el somni més dolç de tots els culers.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
successos

Troben un home mort al riu Segre a l’alçada del Parc de la Mitjana de Lleida

Lleida
infraestructures

El port demana canvis en les maniobres dels trens pel soroll que fan al Serrallo

Tarragona
EDUCACIÓ

Una seixantena de docents participen en la primera jornada de l’eduCAC

GIRONA
societat

Fins a un 15% de les normes aprovades a Barcelona des de mitjan segle XX estan “obsoletes”

Barcelona
successos

L’incendi de Tortosa, estabilitzat

Tortosa
societat

El Suprem rebutja convertir milers d’interins de llarga durada en fixes

barcelona
ciutat del vaticà

El papa es disculpa després de demanar vetar els homosexuals en els seminaris

barcelona
habitatge

Nous ajuts per a la construcció de pisos de lloguer social

barcelona

El nombre de vols sorollosos sobre la platja s’ha doblat el maig

Castelldefels