Societat

El president de la companyia diu des del lloc de l'accident que l'empresa "complia les normes"

Teófilo Serrano creu que "no és el moment" de parlar de la velocitat a què anava el tren però avisa que “tot s'investigarà”

Expressa el seu suport a les famílies i es declara "aclaparat" per la tragèdia

El president de Renfe, Teófilo Serrano, ha dit avui sentir-se “completament aclaparat” per l'accident ferroviari ocorregut aquesta nit a Castelldefels, en el que han mort dotze persones, i ha assenyalat que “tot s'investigarà” però, segons el seu parer, “s'estaven complint les normes”.

En declaracions als mitjans, després d'acudir al lloc de l'accident, en el baixador de Castelldefels, Serrano ha respost així a una pregunta sobre si considerava que el tren va entrar en el baixador a una velocitat indeguda i ha puntualitzat que “no és el moment d'entrar en detalls, tot seguirà el seu procediment”.

Serrano, que es trobava en companyia del conseller d'Interior, Joan Saura, ha expressat el seu suport a les famílies i ha reconegut que es troben “davant una situació terrible, molt difícil»”.

El president de Renfe ha dit, en nom dels treballadors de la companyia que dirigeix, que volia compartir amb les famílies el seu dolor i preocupació, i ha dit sentir-se impressionat pel fet que la majoria dels morts eren joves.

“Tots tenim fills -ha comentat- i ens posem en la seva situació”, que ha qualificat de terrible, i que s'agreuja encara més pel fet que hagi persones sense identificar.

Serrano, que també ha estat acompanyat del director de Rodalies, Miguel Ángel Remacha, i el director general de Viatgers, Enrique Urquijo, ha posat èmfasi en que se seguiran els procediments normals d'investigació però, en aquests moments, ha demanat que els esforços es concentrin en les famílies.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]