Societat

L’art de Perejaume se suma a la pugna contra la MAT

L’espectacle Xilema, del poeta i artista plàstic Perejaume, va aplegar aquest dissabte artistes, polítics i societat civil per exigir la derogació del projecte de ramal de la línia de molt alta tensió (MAT) a la Selva. L’acte, que es va celebrar a la Taverna del Subirà, a Osor (Selva), va servir per recollir adhesions contra el projecte. Segons la Plataforma No a la MAT Selva, ja se superen els 5.000 suports, entre els quals hi ha els d’entitats i personalitats de l’àmbit cultural, ecologistes, científics i polítics com ara els expresidents de la Generalitat Carles Puigdemont i Quim Torra.

Perejaume, que va presentar un espectacle poètic i musical únic, va estar acompanyat amb la veu de Neus Borrell i la guitarra de Miquel Joan Escuer. També hi va participar l’actor Francesc Ten. Durant l’acte es van poder escoltar fragments de l’obra de Perejaume, com ara Pagèsiques o Treure una marededéu a ballar. També versos de Verdaguer i Sant Joan de la Creu, entre altres.

Els presents van poder expressar el seu suport a la causa signant el manifest “La Natura ens crida a derogar la MAT”, que ja ha recollit més de 5.000 signatures.

No a la MAT Selva insta la Generalitat i el ministeri a negociar la derogació d’aquest projecte i que no es deixi la decisió en mans d’una empresa com Red Eléctrica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]