Societat

Apareixen grafits amb el papa amollant una ànnera per reivindicar que s'utilitzin animals vius en la festa de Can Picafort

A la pintada hi ha el papa Ratzinger alliberant un ànec en lloc del tradicional colom de la pau amb el lema ‘Habemus patos'

El grafit és als emblemàtics monòlits de Son Bauló

Torna la polèmica per l'amollada d'ànneres al nucli costaner de Can Picafort, al terme de la població mallorquina de Margalida. Des de l'any 2007, la festa es fa amb ànecs de plàstic, la qual cosa provoca indignació entre els veïns, que reivindiquen l'ús d'animals vius. Fa uns dies, va aparèixer a Youtube un vídeo en què amenaçaven de portar animals vius a la festa, i ahir van aparèixer grafits del papa Ratzinger alliberant una ànnera en lloc del tradicional colom de la pau amb el lema Habemus patos. Els grafits han aparegut als emblemàtics monòlits de Son Bauló.

Les festes de Can Picafort es van encetar el 31 de juliol i s'allargaran fins aquest diumenge. És precisament diumenge, a les dotze del migdia, quan es farà aquest acte. Es fa amb moltes mesures de seguretat i, malgrat això, un grup de persones se sol camuflar entre la multitud i deixa anar aus vives.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.