Societat

L'agressor d'una menor equatoriana canvia de domicili en rebre amenaces de mort

El jove que va agredir i va proferir insults contra una menor equatoriana en un tren dels FGC ha canviat de domicili després de rebre amenaces de mort.

Sergi Xavier M., que vivia amb la seva àvia a Santa Coloma de Cervelló, s'ha traslladat a un altre domicili que podria estar situat a la mateixa població o a Sant Boi (Baix Llobregat), ja que el jutge li va prohibir sortir d'aquestes dues localitats.

La Guàrdia Civil de Sant Vicenç dels Horts (Baix Llobregat), on es va iniciar la investigació, va detectar joves simpatitzants amb bandes de Latin Kings que presumptament van amenaçar de mort Sergi Xavier M. El citat cos va intervenir fòrums a Internet on apareixien consignes contra l'imputat i fins i tot la direcció i l'itinerari per arribar al domicili on abans residia el jove. Per aquesta raó, l'imputat està sent vigilat discretament per agents de la Guàrdia Civil.

Amenaces magrebís
Segons la cadena Ser, l'Ajuntament de Santa Coloma de Cervelló va rebre una carta anònima en què s'informava que joves del col·lectiu magribí de la comarca estaven preparant un pla per agredir l'imputat. La Policia Local de la població va investigar la procedència de la missiva i, segons han confirmat fonts policials, l'autor va ser identificat. Es tracta d'una jove magribí que va ser interrogada i va confirmar que estaven estudiant com agredir l'imputat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.