Societat

Estabilitzat l'incendi de Corbera d'Ebre després de cremar 30 hectàrees

Els Bombers de la Generalitat han donat avui a tres quarts de tres de la tarda per estabilitzat l'incendi de Corbera d'Ebre (Tarragona) que ja ha cremat unes 28 hectàrees de pi blanc i matoll, segons ha informat el cos.

De moment, hi romanen treballant 40 dotacions terrestres i 8 mitjans aeris, després que els quatre avions de vigilància i atac comencessin a retirar-se cap a les bases després de donar-se per estabilitzat el foc.

Els Mossos d'Esquadra han informat, per part seva, que cap a dos quarts de tres ha estat reoberta la carretera N-420, que havia estat tallada entre els quilòmetres 812 i 814 a causa del foc.

Segons han informat els Bombers, en l'incendi, que s'ha iniciat al migdia en una zona de canyes i també ha afectat una àrea boscosa del costat de la carretera N-420, entre els municipis de Corbera d'Ebre i Fatarella, cap persona ha hagut de ser desallotjada.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.