Societat

Zephyr Boats aconsegueix una major presència online amb els Next Generation

Zephyr Boats, una apassionada empresa empordanesa dedicada al disseny i fabricació d’embarcacions, acaba d’implementar la seva notorietat en línia gràcies a les ajudes del Kit Digital.

L’empresa es compromet a treballar estretament amb els navegants per donar forma als seus somnis i necessitats, personalitzant completament la fabricació de les embarcacions. Zephyr Boats les confecciona a mida i s’ajusta perfectament a les expectatives i experiències de cada client.

És una empresa emergent d’embarcacions situada a l’Empordà i la seva essència es basa en l’experiència i creativitat de Romà Pueyo, qui compta amb dues dècades de trajectòria en el sector. Zephyr Boats presenta un disseny modern i únic, que incorpora solucions innovadores que milloren significativament l’experiència de navegació. Amb més comoditat, espai i un enfocament sostenible, busquen oferir als navegants una experiència única i en harmonia amb la natura.

A Zephyr, porten a les venes l’esperit mediterrani i navegar a l’aire lliure és una part intrínseca del seu caràcter. De fet, la filosofia de l’empresa gira entorn de l’amor i respecte pel paisatge, comprenent la seva natura, cultura, història i les regles de navegació. L’empresa coneix el mar en totes les seves dimensions i complexitats i a més de fabricar vaixells a mida, també assessoren els navegants perquè puguin gaudir de les seves embarcacions amb la màxima seguretat.

Descobrir la costa des de la mar és una experiència que desperta emocions i es grava a la memòria. Zephyr Boats ofereix solucions tècniques innovadores als seus clients, que proporcionen seguretat i s’adapten a les necessitats actuals. L’objectiu de l’empresa busca millorar l’experiència de navegació, perquè sigui més enriquidora i captivadora.

www.zephyr-boats.com



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia