Societat

societat

Els joves de La Causa justifiquen l’ocupació i estenen la mà als Castellers

El col·lectiu La Causa ha emès un comunicat on justifiquen l’ocupació del magatzem dels Castellers que han fet aquesta setmana. Segons expliquen les condicions del local eren de “deixadesa, humitats i visibles desperfectes” i per això es van posar en contacte amb els Castellers per explicar la intenció que tenien d’arreglar l’espai i preservar el material que la colla hi tenia guardat. Lamenten que s’hagi creat un “segon relat” des de l’Ajuntament i amb un comunicat de la colla per justificar que el magatzem es feia servir.

“Ens ha generat molta sorpresa perquè no concordava amb el que havíem vist”, apunten des del col·lectiu que estenen la mà a la colla per “sumar forces” i exigir a l’Ajuntament la responsabilitat de rehabilitar l’espai. “No volem confrontar amb els Gausacs ni amb cap entitat que agrupa la gent i el jovent del poble”, diuen en el comunicat.

L’Ajuntament va denunciar dijous l’ocupació de l’espai municipal l’endemà que l’alcalde, Josep Maria Vallès, es reunís amb els joves que es van negar a abandonar el local on tenen intenció d’organitzar activitats i “donar-li vida”.

El col·lectiu denúncia que des de l’Ajuntament “només fan que marejar amb falses promeses que no arriben mai” i entenen que l’alcalde es contradiu quan diu que el local serà per un altre entitat però no hi ha damunt la taula cap renovació de conveni, i encara menys, un pressupost per rehabilitar l’espai.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]