Societat

ESPORT

Reconeixement al joc net i a l’exemplaritat en l’esport

La Gala Valors en Acció distingeix Míchel, Marc Gasol, Laia Palau, Mahamadou Dambelleh i una quarantena d’esportistes gironins més

L’Auditori de Girona ha acollit aquest diumenge al migdia la VIII Gala Valors en Acció, en el marc dels Jocs Emporion 2024. L’esdeveniment distingeix les entitats, els esportistes i els equips gironins que han destacat pel joc net i l’exemplaritat en les activitats organitzades durant l’any pels consells esportius de la demarcació. Enguany, els premis de reconeixement especial Valors en Acció, que atorguen la Diputació de Girona i la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, han distingit Miguel Angel Sanchez, Míchel, entrenador del Girona FC, Mahamadou Dambelleh, campió de natació adaptada, Laia Palau, directora esportiva de l’Spar Girona i Marc Gasol, president del Basquet Girona

El president de la Diputació de Girona, Miquel Noguer, ha posat èmfasi en l’essència de la gala i dels Jocs Emporion: “El nostre propòsit com a administració pública és reforçar la consciència per part d’esportistes, tècnics, famílies, directius i tutors de joc del fet que la pràctica esportiva ha d’anar acompanyada de comportaments cívics, de respecte a l’adversari, de feina d’equip i d’esforç. Uns valors que, des de la Diputació de Girona, considerem imprescindibles en l’esport i en qualsevol àmbit de la vida”.

Per la seva part, la Secretària General de l’Esport i de l’Activitat Física, Anna Caula, ha destacat: “L’esport és una eina màgica per construir una societat saludable i amb valors, a partir dels quals aportem una nova manera d’entendre la societat”.

L’acte també ha servit perquè una representació d’esportistes hagi lliurat la bandera dels Jocs Emporion al Consell Esportiu del Baix Empordà, com a encarregat de l’esdeveniment aquest 2024. Totes les activitats es concentraran entre el 17 i el 19 de maig a Begur, la Bisbal d’Empordà, Palafrugell, Palamós, Pals, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d’Aro, Torroella de Montgrí i l’Estartit, Calonge i Sant Antoni, i Castell d’Aro, Platja d’Aro i s’Agaró.

Els Jocs Emporion estan impulsats per la Diputació de Girona, amb el suport de la Representació Territorial de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, la coordinació tècnica dels consells esportius de les comarques gironines i la col·laboració dels ajuntaments on es porten a terme les activitats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el darrer article gratuït dels 5 d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Cadaqués

Oposició a la construcció de pisos a l’actual camp de futbol

Cadaqués

Onze murals d’artistes urbans reivindiquen la cultura marítima

L’Ametlla de Mar

Arrels de Vi enceta l’edició amb més expositors que mai

sant martí d’empúries

Quaranta pobles participen a la segona trobada de municipis sense fronteres

bàscara

Entra en funcionament una nova línia de bus que va a la platja

El Prat de Llobregat
Llagostera

Quarta avaria de la setmana a la xarxa d’aigua potable de la Font Bona

Llagostera

Acció de protesta contra la botiga de bicicletes a l’antic teatre Odèon

girona

Retards al corredor sud de Rodalies per una incidència tècnica

Castelldefels

Un estable cremat a fa 2.200 anys es relaciona amb el pas de les tropes d'Anníbal pel Pirineu

Bellver de Cerdanya