Societat

Netegen la piscina de Vallparadís de Terrassa per arreglar les fuites del vas i repararan el paviment exterior

L’Ajuntament de Terrassa ha adjudicat al Club Natació Terrassa per un import de 6.257,15 el servei de buidatge i neteja del vas de la piscina del parc de Vallparadís després que decidís tirar endavant un procediment de contracte menor al marge de la resta concurs de la resta de piscines municipals per poder afrontar així la reparació de les fuites que hi han en el vas. Les feines es van iniciar el dilluns dia 6 de maig i tenen una durada d’una setmana i la intenció és poder tenir enllestida la reparació perquè pugui funcionar amb normalitat aquest estiu.

Quan estigui buida el Servei de Patrimoni farà l’avaluació de l’estat del vas per poder decidir quines són les actuacions de reparació que s’hi han de fer amb l’objectiu de poder-la obrir per Sant Joan. Al febrer passat la regidora d’Esports, Sarai Gascón. va assegurar que s’estan estudiant diferents possibilitats, com ara que un percentatge sigui amb aigües freàtiques sempre “hi quan les analítiques prèvies” assegurin que és segur i tenen una qualitat acceptable.

El consistori també ha posat a licitació fins el 28 de maig les obres per reparar de la pavimentació exterior –anomenada la platja– de la piscina amb criteris de contractació pública ecològica, i per tramitació d’urgència, per un pressupost estimat de 119.437 euros. Actualment, la major part de la zona pavimentada que envolta la làmina d’aigua esta és de paviment de formigó limitat per la part exterior per una canal de recollida d’aigües amb reixa de polipropilè i per la part de la piscina amb una peça de formigó prefabricat de límit de piscina. A la zona nord est, formant una rampa d’accés a la piscina, el paviment s’acaba amb rajola ceràmica vidriada de colors blaus de diferents tons.

El paviment presenta alguns desperfectes i deterioraments que poden provocar problemes als usuaris i s’ha de fer una reparació general que, com a mínim, garanteixi el correcte funcionament i la seguretat dels banyistes.

La memòria valorada afecta a la pavimentació exterior que envolta la làmina d’aigua i les canals de recollida d’aigües que limiten aquest paviment.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]