TORTOSA (Baix Ebre)

L'aparador de les Terres de l'Ebre

L'Ajuntament de Tortosa ha lluitat per mantenir la participació del teixit industrial, comercial i de serveis en una edició d'Expoebre marcada per la difícil situació econòmica del moment. Finalment, la fira multisectorial obrirà portes amb unes 300 empreses, a les quals s'han donat facilitats. De fet, la crisi econòmica serà l'eix de la conferència i la taula rodona que s'han organitzat per divendres. Cal dir, encara, que una de les mesures que s'han implementat ha estat celebrar la jornada de portes obertes el dissabte al matí, per facilitar així l'afluència de públic.

Pel que fa a les novetats, a partir d'enguany es dedicarà un dia a una de les comarques de l'Ebre. La primera serà el Montsià.

M.J. RAMOS

Fins el dia 3. Al pavelló firal. Entrada gratuïta per als menors d'onze anys. Bus gratuït.

Moltes propostes

A les activitats pròpies de la fira, la ciutat n'hi suma d'altres, com la X Cursa Popular i Caminada Ciutat de Tortosa, de divendres, l'exhibició de dansa de dissabte i la 13a Diada dels Amics dels Castells i del Nucli Antic de Tortosa, que se celebrarà diumenge.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.