Societat

Biar enceta un cicle de conferències sota el títol de «Jóvens en marxa»

De la mà de l'Obra Social de La Caixa, i amb l'organització de l'Ajuntament i la parròquia de Biar, s'obri el cicle de conferències titulat «Jóvens en Marxa-Formació en valors» adreçades a alumnes de 3r i 4t d'ESO i Batxiller, les quals s'impartiran en el Centre Social José Hernández Parra d'aquesta població de l'Alcoià a partir de les 19 hores en els divendres assenyalats.

El cicle s'inicia el 21 de gener amb la ponència «Educar en valors», a càrrec de Mª Dolores Moreno García. La següent conferència serà la que pronuncie el divendres 4 de febrer Teresa Lázaro Blázquez sobre la temàtica «Normes, ordres i regles». La ponent Marina Blanco Barrios impartirà sengles conferències els divendres 4 de març i l'1 d'abril sobre la temàtica «Aprenguem a amar», i finalment, el doctor Bartolomé Pérez Gálvez tancarà el cicle amb la ponència «Drogues, espais i ferramentes de prevenció».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.