Societat

Una avaria a Rodalies provoca retards a les línies R1, R3, R4 i R7

Un problema en les instal·lacions en els trams entre Moncada i Cerdanyola i entre Molins de Rei i plaça Catalunya causa retards de mitja hora

En els trajectes més allunyats de Barcelona l'espera arriba als 45 minuts

Els retards a les línies 4 i 7 causats per una avaria a les instal·lacions en el tram entre Montcada bifurcació i Cerdanyola del Vallès i en un comboi s'han estès a les línies 1 i 3, segons informa Rodalies a través de lapàgina web de la Generalitat.

A més, les demores són superiors als 30 minuts i en els trajectes més allunyats del nucli de Barcelona i amb menys freqüència de pas poden arribar fins als 45 minuts.

La incidència fa que els trens s'aturin més temps de l'habitual, tant en el tram afectat com a mesura que s'acosten a la capital catalana ja que han de circular a menys velocitat. Per la seva banda, els trens afectats de la línia R1 són els que circulen en el tram comú entre Molins de Rei i la plaça Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.