Societat

Quatre morts al tram en obres a mig fer a la Selva els últims sis mesos

Durant aquest període, a la demarcació de Girona han mort nou persones d'accident en aquesta via, un 21,42% del total

Al 2010 en van morir catorze

Els últims sis mesos han mort nou persones en accidents de trànsit a l'N-II, un 21,42% d'un total de 42, quatre d'elles al tram en obres de la comarca de la Selva, en concret al terme municipal de Sils, entre els quilòmetres 697 i 698,7. Les dues últimes morts es van produir la matinada de dissabte passat, quan van morir dos nois de Vidreres, i les altres dues en accidents ocorreguts el 20 de novembre i 28 de desembre de l'any passat.

Al Gironès van morir quatre persones més a l'N-II, tres d'elles a l'accident múltiple de Medinyà del 7 d'agost passat, en què van morir tres persones, mentre que l'altra víctima va morir en un accident al terme de Vilademuls, al Pla de l'Estany.

Les dades de víctimes mortals de l'N-II al llarg de tot el 2010 a la demarcació de Girona sumen un total de catorze, que representen un 16,86% d'un total de 83. Tres d'aquestes víctimes van morir en accidents a la comarca de la Selva, a la zona en obres, i cinc, a l'Alt Empordà, en concret als termes municipals de Llers, Pontós, Pont de Molins i Garrigàs, punts també força conflictius. En aquest tram de l'N-II encara no s'hi ha fet el desdoblament, i per tant no està en obres, però l'alt volum de trànsit que absorbeix la via juntament amb la gran quantitat d'entrades i sortides que té en fa augmentar el nivell de perillositat.

Al Gironès hi va haver cinc víctimes mortals, una més que durant els últims sis mesos. Un d'aquests accidents va tenir lloc a la variant de Girona; un altre, a Fornells de la Selva, i l'altre, al Medinyà, a l'encreuament amb la carretera de Verges, un punt considerat també perillós.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
La monarquia

El rei parla ‘baléà’

RESIDUS

Ultimàtum de la concessionària de Solius pel deute: diu que el 15 de maig plega

LLAGOSTERA / sANTA CRISTINA
ENDOGASTRONOMIA

Vins del Priorat i el Montsant, a la Fira del Vi de Falset i als cellers

FALSET
BANYOLES

Els veïns reclamen l’ús públic dels jardins del monestir

banyoles
OLOT

Un camió vessa la càrrega a l’avinguda Sant Jordi

OLOT
PALAMÓS

El jutge exculpa en part l’agent que instava a investigar la multa a un edil

PALAMÓS

Figueres lliura els premis de les Creus de maig 2024

FIGUERES

Entitats socials denuncien que Barcelona no deixa empadronar persones vulnerables als seus locals

Barcelona
judicial

Una tercera sentència tomba la superilla de Consell de Cent executada per Colau

Barcelona