L'AV Casc Antic no vol que el futur centre social es financi íntegrament amb fons del pla integral

L'associació de veïns del Casc Antic no està d'acord que la rehabilitació i posterior transformació de Ca l'Agapito en el futur centre social de la Part Alta de Tarragona –presentat dimarts passat i, en principi, previst pel 2012– es faci íntegrament amb diners inclosos dins del pla integral de la Part Alta (PIPA). El president de l'ens, Francesc Garcia, va subratllar: «Tant el projecte com la idea ens agrada molt, però no volem que el cost total l'assumeixi el pla integral, perquè quasi suposa el 50 per cent.» Garcia va recordar que el col·lectiu al qual representa entén que part del cost de la construcció del futur centre ha d'anar a càrrec del pla integral, «però la resta s'hauria d'agafar d'algun altre lloc». Segons Garcia, des de l'agrupació veïnal es van esgarrifar després que la regidora encarregada del pla integral, Carme Crespo: «Ens va assegurar que tot el finançament es faria amb els fons del pla integral.»

Actuacions pendents

L'AV Casc Antic també justifica el seu malestar amb aquesta decisió perquè consideren que «hi ha un munt d'actuacions que encara estan pendents al barri i l'import total del pla és de 12 milions en quatre anys». A més, van criticar que en les obres amb càrrec al fons estatal d'inversió local: «Pràcticament no n'hi hagi cap a la Part Alta. I, a més, ens deixen fora del pla de gestió de residus», va queixar-se Garcia. Per això, demanaran una reunió urgent amb Crespo perquè els expliqui tot el procés.

L'AV Part Alta, al marge

La posició de l'AV Part Alta és la contrària. «Haurien d'haver-ho preguntat quan es va presentar, i no ara. És falta d'informació», va explicar el portaveu de l'ens, Gabriel Coy.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Les assignatures pendents

Girona
Societat

“La gent se’m queda mirant fixament”

Badalona
comerç

Més facilitats als xinesos perquè comprin

Barcelona
Vallfogona de ripollès/ Planoles

Porta a porta dels alumnes per fomentar l’estalvi d’aigua

Vallfogona/ Planoles
Olot

La Garrotxa vol aprendre de la mobilitat de Pontevedra

Olot
Administracions

El Suprem obliga el Prat a treure aparcament de la platja

El Prat de Llobregat
societat

Nou pas per a la construcció de l’institut Cal Maiol

barcelona
Bisharo Ali Hussein
Activista dels drets humans feminista

“Els homes volen controlar la sexualitat i el cos de la dona”

Girona

CADERSEM passa a formar part del GRUP E-COORDINA