Societat

Endavant convoca una concentració a Xàtiva

L'associació recull el sentiment ciutadà de desprestigi de la vida política, social, econòmica i cultural que viu el País Valencià

L'associació que concentra la reacció davant la situació anòmala que s'hi viu al País Valencià sobre temes polítics, econòmics i culturals, ha convocat una concentració davant l'Ajuntament de Xàtiva, per a divendres 1 d'abril a partir de les 19 hores.

Aquesta acció de protesta, ha estat convocada contra la manipulació de Canal 9: i per una RTVV pública, digna, de qualitat i en valencià. Contra la (presumpta) corrupció de dirigents del PP i del President de la Generalitat, el (presumpte) finançament il·legal del PP valencià i la seua relació amb la trama Gürtel, l'abús de poder i el menyspreu a la democràcia i a la ciutadania.

També ha estat convocada la concentració contra les polítiques del desficaci, del balafiament, dels projectes faraònics, dels fastos i dels negocis dels amics de la Generalitat i per una política honesta al servei de l'interés general, racional, que atenga les necessitats socials i que prioritze la sostenibilitat socioeconòmica, el respecte al territori, el medi ambient, la cultura i les persones.

L'associació Endavant se situa contra la política del caciquisme, el pessebre i el clientelisme polític que duen a terme les diputacions, governades pel PP beneficiant els amics, repartint prebendes i comprant les persones, i castigant els ajuntaments i els pobles de signe polític contrari. Per la dignitat de la política, de les institucions valencianes i la societat valenciana.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
OLOT

Inauguren un jardí terapèutic al barri de Sant Miquel

OLOT
trànsit

Cues a l’Alt Penedès en l’operació tornada per un accident

barcelona

Un projecte de ciència ciutadana farà un mapa de la calor extrema als barris

Barcelona

La recollida selectiva a la Conca de Barberà frega el 80%

Montblanc
turisme

La Costa Brava es promociona per primera vegada al Canadà

girona
CALONGE I SANT ANTONI

Al·leguen contra la declaració del municipi com a zona residencial tensionada

CALONGE I SANT ANTONI

Ramaders reclamen una “millor gestió” dels ossos al Pirineu

Llavorsí

Alerta per pluges fortes a la Garrotxa i la Selva

girona

La Creu Roja detecta un estancament en l’entrada d’usuaris vulnerables

Tarragona