Societat

El govern reitera que no és un desallotjament sinó una operació de neteja

Francesc Homs considera que cal trobar un equilibri perquè “tothom, indignats i aficionats del Barça” es puguin expressar

Assegura que un cop la plaça quedi neta, s'hi podrà tornar

El portaveu del govern, Francesc Homs, ha justificat aquest divendres l'operació policial per desmantellar el campament dels indignats a la plaça de Catalunya de Barcelona per “qüestions de salubritat”. Homs ha assegurat en una entrevista a TV3 que cal trobar “l'equilibri” perquè els aficions del Barça i els indignats “es puguin expressar”.

L'operació de “neteja” s'ha dut a terme, segons ha explicat Homs, per prevenir possibles accidents davant la possible concentració de prop de 140.000 persones al centre de Barcelona si aquest dissabte el Barça guanya la Champions.

Homs ha assegurat que cal “garantir la seguretat i l'ordre públic” i actuar des del punt de vista policial “amb la justa proporcionalitat i congruència amb l'actuació”. Homs ha garantit que l'acció d'aquest divendres al matí “no és estrictament un desallotjament”, sinó que “tot aconsellava” que calia que la brigada de neteja entrés a la plaça.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.