Societat

Els acampats comencen l'assemblea per decidir què faran si hi ha victòria del Barça

Una de les opcions que s'estudia és la d'abandonar l'acampada mentre duri la celebració i tornar una vegada s'hagi acabat

Aquesta nit han dormit a la plaça Catalunya unes 400 persones, després que ahir milers de persones s'hi concentressin en suport als joves “indignats”

Els acampats a la plaça Catalunya de Barcelona han començat cap a les set de la tarda una assemblea per decidir quina postura prendran si aquest dissabte a la nit es produeix una celebració a la Rambla d'una victòria del FC Barcelona en la final de la Champions.

Els acampats han indicat que les opcions que s'estudien són les d'abandonar la plaça Catalunya mentre duri la celebració i tornar una vegada s'hagi acabat; que els seguidors blaugrana entrin a la plaça i la festa sigui conjunta o bé tancar la plaça.

De fet, molts participants, han acudit al debat lluint samarretes blaugrana i declarant-se culers i al mateix temps ‘indignats'. En tot cas, la gran majoria dels assistents ha manifesta la seva voluntat pacífica i han estat molts els que han cridat Puig dimissió a l'inici de la trobada.

Aquesta nit han dormit a la plaça Catalunya unes 400 persones, després que ahir a la nit milers de persones s'hi concentressin i als seus voltants en suport als joves indignats, després del desallotjament temporal de la plaça per part dels Mossos d'Esquadra perquè es poguessin realitzar tasques de neteja.

Els joves s'han dedicat a primera hora a netejar la plaça com han fet des que va començar la protesta.

Unes cinquantena de joves es van concentrar aquesta mitjanit davant de l'Hospital Clínic de Barcelona, en una manifestació silenciosa, per mostrar el seu suport a un company, l'únic ferit en els incidents d'ahir que segueix hospitalitzat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.