Societat

La Plataforma contra la crisi de Xàtiva torna a convocar

Arran l'anterior concentració, aquesta organització ciutadana torna a reunir-se dijous 2 de juny a les portes de l'Ajuntament

La Plataforma de ciutadanes de Xàtiva contra la crisi i les retallades està formada per diferents col·lectius de Xàtiva i té la voluntat de treballar dia rere dia per tal d'aturar els efectes devastadors que està tenint la crisi sobre la ciutat, per fer escoltar la veu de les entitats, culturals, socials, associacions de veïns... als carrers de Xàtiva i per construir una societat sense classes, sense opressors ni oprimits, sense explotadors ni explotats.

Per això, ja fa un mes que des de la Plataforma s'impulsen convocatòries contra la crisi i les retallades. Unes convocatòries que han tingut el mateix fil conductor: exigir a les institucions locals que centren els seus esforços en fer front als efectes d'una crisi econòmica “que estem pagant les classes treballadores”. Una crisi que, per exemple, provoca que amb dades de l'abril del 2011 siguen més de 3000 les persones sense feina en aquesta comarca o que siguen més de 200 les persones que fan cua a la Consolació per tal de poder menjar.

Un altre punt important del naixement com a Plataforma ha sigut la necessitat que les ciutadanes de Xàtiva siguem partícips de les decisions que es prenen en l'ajuntament.

Els integrants d'aquesta organització no governamental i cívica pretenen fer realitat la democràcia participativa i que en moments com aquestos, és més que necessària. És per aquesta raó que tornen a convocar la concentració per a dijous 2 de juny.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.