Societat

Una manifestació posa punt i final a l'acampada de Madrid

Els “indignats” descentralitzen el moviment a barris i pobles

Només deixen un punt d'informació a la Puerta del Sol per mantenir viu el moviment

Més d'un miler d'“indignats” de la Puerta del Sol han posat punt i final a l'acampada amb una improvisada manifestació que aquesta matinada han protagonitzat pel centre de Madrid.

Durant el recorregut, que ha començat i acabat a la Puerta del Sol, han cantat consignes com “aquesta crisi no la paguem”, “no és il·legal la veu del poble” i “els polítics no ens representen”.

El moviment del 15-M es trasllada, després de 28 dies d'acampada, als barris i pobles, on es faran assemblees locals.

Al llarg d'aquesta diumenge, els “indignats” han anat desmuntant tendes, matalassos i pancartes de la Puerta del Sol i netejat la cèntrica plaça madrilenya. Els indignats han decidit deixar una estructura física de fusta com a punt fix d'informació i s'han “estès pels barris”.

Amb tot, hi ha “indignats” que a títol individual han decidit mantenir-se acampats al centre de Madrid. Però ho fan “a títol personal” i tot i que reben el suport del moviment, els portaveu recorden que la decisió de l'assemblea és desmuntar el campament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.