Societat

Ryanair retallarà 21 rutes més a Girona

L'aerolínia confirma que la nova supressió de vols, que s'afegeixen als ja anunciats el febrer passat, suposarà una reducció del 50% del volum de passatgers previstos

Recrimina un cop més a l'executiu d'Artur Mas la falta d'acord en les ajudes

Madrid, Alacant, Sevilla, Tenerife, Brussel·les, Londres, Liverpool i Roma, alguns dels destins afectats

La aerolínia de baix cost Ryanair ha anunciat aquest dimarts que reduirà 21 rutes addicionals respecte a la supressió ja anunciada fa uns mesos en la seva base de l'aeroport de Girona. La nova retallada suposarà una reducció addicional del 50% respecte al volum de passatgers que l'aerolínia tenia previst transportar des de l'aeroport gironí, de tal manera que passarà dels 2,6 milions a 1,3, i de sis avions a tres.

En roda de premsa a Barcelona, el vicepresident de la companyia, Michael Cawley, ha assegurat que aquesta decisió respon a la falta d'un acord competitiu amb el govern.

Ryanair ja va anunciar al febrer la cancel·lació de 18 rutes des de l'aeroport de Girona, passant de 64 a 46 enllaços, i de 300 freqüències setmanals a 194.

Cawley ha recriminat un cop més al govern d'Artur Mas que argumentés que no podia assumir el preacord firmat amb el tripartit degut a la difícil conjuntura econòmica i que després atorgués “20 milions d'euros a Spanair”.

Amb tot, ha mantingut la seva predisposició a seguir negociant de cara a la temporada estival del 2012, i ha obert la porta a recuperar en un futur els nivells d'anys anteriors, quan transportava fins a cinc milions de passatgers.

Cawley no ha volgut concretar quines són les exigències de Ryanair ni quina l'oferta del govern, però ha assegurat que és “completament fals” que l'última oferta de l'executiu de Mas superi les xifres de l'acord amb el tripartit.

Tot i la reducció, la base de Girona estarà oberta com am mínim fins el 31 de març,i dels destins que desapareixeran quatre són domèstics i 16 internacionals.

Les rutes domèstiques que suprimiran seran les de Madrid, Alacant, Sevilla i Tenerife, i entre les internacionals figuren Brussel·les, dos de Londres, Liverpool i Roma.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Vint anys al servei de les famílies més vulnerables

Badalona
societat

Dignitat a les Vies presenta les seves queixes a Renfe

barcelona
Societat

Només troben llar per a un dels 45 usuaris de l’alberg que han tancat a Badalona

Badalona
Olot

Els sants tornen a la façana de Sant Esteve

Olot
societat

Pressió social per a la pacificació de l’N-2

mataró
política municipal

Banyoles invertirà més de 2 milions d’euros en diferents actuacions

BANYOLES
FIGUERES

Càritas celebra 50 anys a la ciutat

FIGUERES
societat

Catalunya registra el dia més plujós des del setembre de l’any passat

barcelona
medi ambient

Reus intensifica les sancions a qui no llenci bé les escombraries

REUS