Societat

L'Olleria acull la tradicional Fira d'Octubre

Enguany s'instal·len 150 stands, s'hi munten 20 atraccions, hi ha previstes exposicions, concursos i activitats culturals

L'Olleria acollirà el pròxim cap de setmana, 21, 22 i 23 d'Octubre, la seua tradicional Fira, que ompli any rere any des de 1687 els carrers de la localitat, de gent, so, música i molta diversió.

Enguany destaca d'una banda, la gran varietat d'activitats i per l'altra la gran implicació de les associacions locals que sempre col·laboren amb l'Ajuntament contribuint a que la Fira siga un referent comarcal present des de fa 324 anys gràcies al Privilegi Real atorgat al municipi per Carlos II. Durant els dies de fira hi ha previstos actes de tota mena, on les principals associacions, grups i entitats del poble, estan presents i ofereixen la seua programació d'activitats. Hi ha prevista una Volta Cicloturístuca a diversos pobles de la comarca, una volta de motos clàssiques, exhibicions equines, mostres, exposicions i actes culturals de diversa factura.

En l'acte de presentació del programa, tant el regidor com l'alcalde convidaven a tots “els veïns de L'Olleria, de la Vall d' Albaida i de Comarques veïnes a disfrutar de totes i cadascuna de les activitats que componen la nostra Fira així com dels stands on podrem trobar un any més de tot i de les atraccions que segur fan gaudir a grans i menuts”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.