Societat

Alfonso Rus visita els nounats del Lluís Alcanyís

Als 37 minuts d'iniciat l'any naixia Carla, la segona en tot el País Valencià

L'alcalde de Xàtiva i president de la Diputació de València, Alfonso Rus, ha visitat els nounats de l'any 2012. Amb l'equip directiu del centre, ha recorregut la planta de maternitat i ha visitat tots els nounats del primer dia de gener i també l'habitació de la mare i la xiqueta va nàixer la darrera del 2011.

A més de lliurar-los un xicotet detall a cadascú dels nounats, ha compartit amb els pares i familiars presents, la joia del que suposa gaudir d'una criatura.

Enguany, a l'Hospital Lluís Alcanyís han atés quatre parts durant les primeres hores del dia primer de l'any. La primera recent nascuda ha estat Carla, de Castelló de la Ribera, amb un pes de 3,180 quilos. La segona criatura en nàixer ha estat Quimal, de mare pakistanesa, amb 2,25 quilos; la tercera ha estat Mireia, també de Castelló de la Ribera, amb un pes de 3,790 quilos i darrerament, va nàixer Pere, amb 3,900 quilos de pes.

La presència de Rus a l'Hospital durant el primer dia de l'any no resulta estrany perquè ha estat un costum dels primers edils de Xàtiva des de l'inici de la democràcia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.