La sardana

TARRAGONA (Tarragonès)

Presentació de la Guia d'Aplecs de la Sardana 2012

Nova edició de la Guia d'Aplecs

El Teatre Metropol de Tarragona serà l'escenari de la presentació de la Guia d'Aplecs de la Sardana 2012, un esdeveniment que s'ha convertit en un referent per al col·lectiu sardanista. La cita oferirà una primera part amb intervencions de les autoritats assistents. Tot seguit, hi haurà un concert a càrrec de la cobla Reus Jove. L'esdeveniment es clourà amb un dels moments més esperats pels sardanistes: el lliurament de les guies d'aquest any. La conducció de tota la cerimònia anirà a càrrec del conegut presentador i locutor de ràdio Josep Baiges.

L'edició d'aquest 2012 inclou 173 aplecs, cinc menys que l'any passat. Se n'ha fet una tirada de 20.000 exemplars, la mateixa que es va fer en l'edició anterior. Les coordinadores territorials corresponents s'encarregaran de repartir-los gratuïtament entre tots els sardanistes que ho desitgin. També estaran disponibles a la seu nacional de la Federació Sardanista de Catalunya, a Barcelona (c/ Virgili, 28).

11 de febrer. Teatre Metropol, a les 5 de la tarda.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.