La sardana

CASSÀ DE LA SELVA (Gironès)

XXXVII Aniversari dels Amics de la Sardana

Recordant Marcel Rahola

Els Amics de la Sardana de Cassà de la Selva celebren el seu 37è aniversari amb una audició de sardanes i una sessió de ball, que oferirà la cobla orquestra Selvatana. Durant la mitja part es recordarà Marcel Rahola, músic i representant de la cobla Selvatana durant prop de 40 anys, que va morir l'estiu passat. Per celebrar l'aniversari hi haurà galetes amb moscatell i vi ranci.

26 de febrer. Pavelló Polivalent Municipal, a 2/4 de 5 de la tarda. Informació: 618519234.

Tota una vida a la Selvatana

Marcel Rahola i Quirch va néixer a Cadaqués el 9 d'abril del 1933. Als set anys va començar els estudis de solfeig i tenora i, més endavant, els de saxo. Va començar la trajectòria professional a la Cadaquesenca. Tenia 13 anys. Durant el servei militar va tocar a la Banda de Música de Girona i més endavant a la Selecció de la mateixa capital gironina. Després d'uns breus períodes a la Catalunya i a la Pizarro, el 1958 es va incorporar a la Selvatana, que seria la cobla orquestra de la seva vida. Hi va tocar la tenora a les sardanes i el saxo al ball, i hi va romandre 37 anys fins a la seva jubilació. Des del 1978 va ser també representant de la formació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.