Tortosa incorpora quatre agents en pràctiques a la policia local per reforçar la policia de barri

L'Ajuntament de Tortosa ha incorporat quatre nous agents interins a la plantilla de la policia local, que serviran per reforçar la policia de proximitat. De fet, la policia de barri tenia fins ara manca d'efectius, ja que set dels seus 15 agents havien hagut de marxar temporalment per completar la seua formació a l'Escola de Policia de Catalunya. En aquest sentit, diferents entitats veïnals havien lamentat la falta d'agents i la lentitud en el desplegament de la policia de barri a les diferents zones del municipi. Per això, l'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, va haver de recordar que les associacions de veïns ja havien estat informades de l'interinatge d'alguns dels policies, ja que per incrementar la plantilla de la policia local calia formar primer els nous agents.

Per tant, ara els quatre nous policies faran un curs de formació de 120 hores, i tot seguit podran incorporar-se al cos de la Policia Municipal de Tortosa. Segons l'Ajuntament, les quatre noves places d'agents es cobriran de manera definitiva a l'estiu, tot coincidint amb la reincorporació dels set agents que s'estan formant a l'Escola de Policia de Catalunya, i que tornaran a Tortosa al juliol. Per la seua banda, els quatre nous agents que ara s'han incorporat en pràctiques a la policia local també hauran de marxar al setembre per completar la seua formació, i per tant també seran baixa de la plantilla durant uns mesos. «El que no podíem fer ara és agafar set agents i posar-los a fer de policia de barri, perquè la plantilla de la policia local encara està infradotada», va aclarir Bel. Actualment hi ha 58 agents, però la previsió del govern és que al llarg del 2009 el nombre de policies puge fins als 62 efectius (un inspector, dos sotsinspectors, un sergent, set caporals, 43 agents, un vigilant i quatre aspirants).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
gastronomia

Totes les hamburgueses a Montjuïc

Barcelona

L’Ajuntament de Sant Cugat retira la denúncia contra els ocupes del magatzem de la colla castellera

sant cugat del vallès
infraestructures

Dificultat per fer manteniment als trens i dues noves incidències a Rodalies

barcelona
societat

Un grup dels sensellar de Can Bofí Vell es prepara per fer nit davant l’Ajuntament de Badalona

badalona
GIRONA

Denuncien els Agents Rurals per abatre un senglar a la Devesa

GIRONA

Comencen les tasques de restabliment de les platges a Es Monestrí

CALONGE
societat

Quatre municipis del Vallès comencen a pagar una nova taxa comarcal de residus

Sabadell
SALUT

Formen els professionals sanitaris sobre identitat de gènere

GIRONA
societat

Uns 500.000 vehicles sortiran de l’àrea de Barcelona per la Segona Pasqua

BARCELONA