Societat

Es convoca una concentració davant l'ajuntament d'Alfafar

La ”Koordinadora de Kol·lectius del Parke” denuncia la situació de desprotecció en què hi viuen les famílies del Barri d'Orba

Fa més de dos mesos i mig que la “Koordinadora de Kol·lectius del Parke” es troba en estança indefinida davant les portes de l'Ajuntament d'Alfafar i mantenen un carro de compra, com a símbol de la situació real de bona cosa de famílies del Barri que no poden tirar endavant amb els pocs recursos de què disposen.

Aquest utensili de compra simbolitza també, la lluita per la llibertat d'expressió degut a que l'Ajuntament d'aquesta localitat del vessant sud de l'Horta, no els permet penjar pancartes informatives del que demanen i reivindiquen.

Tot i que la municipalitat d'Alfafar ha saldat una xicoteta part dels deutes contrets amb aquest “Kol·lectiu”, encara resta una quantitat considerable que havia d'haver-se saldat durant els primers dies del mes de gener i que aquesta és l'hora que no s'ha rebut confirmació ni anunci de cobrament.

Davant la situació de desprotecció en que hi viuen, ha obligat el “Kol·lectiu” a convocar una concentració per demà 3 de gener a les 19.30 a la plaça que han convingut en rebatejar com a “plaça de la Paciència” i que concorda amb la de l'Ajuntament d'Alfafar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.