Campanya contra l'osteoporosi

Més de huit-centes persones han participat en l'activitat desenvolupada a la plaça de Colom

La rodalia de la platja de l'Arenar ha estat l'indret en que s'instal·là l'envelat en que s'hi realitzaven les proves de densometria a fi de conèixer la quantitat i qualitat de massa òssia dels ossos.

Rafael Herrero, coordinador de la Fundació Hispana d'Osteoporosi, s'ha referit en aquesta localitat de la comarca de la Marina, a la gran importància de mantenir una dieta sana fonamentada sobre la manera mediterrània de cuinar i el benefici que s'extreu de la pràctica esportiva. També ha denuncia la pràctica sedentària que els jovent realitza iq ue afecta els adolescents degut als nou hàbits d'entreteniment audiovisuals, factors de risc per a desenvolupar aquesta malaltia.

De fet, tres de cada cinc joves amb edats compreses entre els 20 i els 31 anys, evidencien nivells per sota d ela mitjana en densitat òssia, degut a la influència de la moda i les dietes sense control mèdic.

La campanya es troba emmarcada dins el genèric «100% calci, 100% prevenció» que la Fundació Hispana d'Osteoporosi i Malalties Metabòliques desenvolupa arreu de les platges valencianes i, en aquesta ocasió més de 800 persones (en la seua major part dones) van sotmetre's a les proves gratuïtes que s'hi han practicat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.