PALS (Baix Empordà)

Festa major

Història, amb humor i música

Si bé els actes i activitats que s'han previst per homenatjar l'almirall Cristòfor Colom festegen una part històrica del municipi de Pals, la festa major de la vila oferirà espectacles en els quals no faltarà l'humor ni la màgia ni, com és tradicional, la música.

Demà, dia 1 d'agost, a 2/4 d'11 de la nit, al pavelló poliesportiu hi haurà la representació de l'obra Fum, a càrrec de Teatre de Guerrilla, que aprofiten aquesta obra per criticar i ironitzar sobre la classe política del nostre país. A les 12 de la nit, a l'aparcament del camp de futbol, hi haurà concert amb Di-versiones i Mit & Offen Dj's. Diumenge, dia 2, a les 10 del vespre, continuarà l'humor amb l'actuació de Luis Bade, que s'arrodonirà amb l'espectacle de màgia a càrrec del mag Lari, al pavelló poliesportiu. I l'últim dia de la festa major, dimarts dia 4, l'orquestra Selvatana serà l'encarregada de portar a terme un concert a les 7 de la tarda, i el ball a les 11 de la nit, a la plaça de Catalunya.

Del 31 de juliol al 4 d'agost. Actes i activitats en diferents espais del municipi. Tel. 972 637 380.http://www.pals.es
www.pals.es

I TAMBÉ...

Divendres, 31 de juliol
20 h. Cercavila a càrrec del grup Alma Cubrae.
Dissabte, 1 d'agost
Homenatge a Cristòfor Colom
Diumenge, 2 d'agost
11 h. Baixada de Carretons.
18 h. Espectacle infantil a la plaça de Catalunya.
Dilluns, 3 d'agost
20 h. Audició de Sardanes a càrrec de la Cobla Bisbal Jove al pati de Ca la Pruna.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.