Societat

trànsit

Tràgic 15 d'agost, amb cinc morts a la carretera

Cinc persones van morir ahir a les carreteres catalanes en una tràgica festivitat de la Mare de Déu d'agost. Les víctimes mortals són tres joves d'entre 19 i 21 anys que van tenir accidents a Lleida ciutat, a Amposta (Montsià) i a Bell-lloc d'Urgell (Pla d'Urgell), i un home de 79 anys que va morir en un xoc frontal a Caldes de Montbui (Vallès Oriental). A la Garriga, un vehicle va caure per un pont i va morir un dels ocupants, mentre que dues persones més van resultar ferides de gravetat.

D'altra banda, en un accident urbà, un motorista de 21 anys va perdre el control del vehicle i es va encastar a un fanal a Lleida cap a la una del migdia. Una hora abans, un altre jove de 21 anys havia mort en un xoc frontal entre un cotxe i una furgoneta a Amposta. Un home de 79 anys va morir en un xoc frontal a Caldes de Montbui cap a les onze del matí. En total es van comptabilitzar un total 10 ferits, sis de caràcter lleu i quatre de caràcter greu.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.