Societat

El Barri d'Orba torna a mobilitzar-se en favor del conveni de neteja

El Comité de Lluita i Solidaritat amb la Cooperativa Social del Parque fa una convocatòria de concentracions i recapta al compromís dels polítics de la Diputació de València

Aquesta organització veïnal del Barri d'Orba de la vila d'Alfafar, ha realitzat una convocatòria de concentració per a dimecres 20 de novembre davant la Diputació de València a partir de les 19.30 hores.

Una acció reivindicativa que pensa reproduir al dia següent a la mateixa hora, però en aquesta ocasió, en la plaça Vella del Parque Alcosa, totes dues, per la continuïtat de la neteja de la zona, per part de la Cooperativa Social del Parque i per un pla d'ocupació comunitària i major nombre de serveis.

En aquest sentit, el preacord de negociació entre l'Ajuntament d'Alfafar i la Cooperativa Social del Parque, porta en el seu haver tres reunions, però tot fa pensar que l'Ajuntament d'aquesta localitat de la comarca de l'Horta, continua enrocat en la seua postura d'excloure la neteja viària del conveni.

Tot fa pensar que hui dimarts 19 de novembre, durant el desenvolupament del plenari de la Diputació, els tres grups polítics de l'oposició sol·licitaran al president Rus, que faça de mitjancer en les negociacions perquè no hi haja cap problema en la inclusió de la neteja viària en l'esmentat conveni.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia