Societat

El Barri Orba podria encetar una vaga indefinida de neteja viària hui mateix

Una Assemblea Informativa convocada per a les 18.30 hores podria ser el punt d'inici d'aquesta proposta de lluita

El “Kol·lectiu del Parke” ha tornat a convocar per a aquesta vesprada del dijous 2 de gener de 2014, una assemblea informativa mitjançant la qual es proposarà l'inici d'una vaga indefinida de neteja viària, en defensa dels llocs de treball que gestiona aquesta cooperativa.

La mesura que podria estar aprovada aquesta mateixa vesprada, intenta posar en valor, un projecte social que procura ocupació comunitària a persones amb carències econòmiques i social evidents d'aquesta barriada d ela vila d'Alfafar.

Però a més d'això, des d'aquesta organització social que desenvolupa la cohesió social des de fa anys en aquesta sector d'aquesta localitat de la comarca de l'Horta, proposa la realització d'una consulta popular per tal de tancar d'una vegada per totes el conflicte originat per l'Ajuntament respecte d ela neteja viària del Barri Orba.

Aquestes mesures de pressió, són les alternatives que es veuen des del “Kol·lectiu del Parke” per poder desencallar una posició tancada de l'Ajuntament d'Alfafar respecte del conveni de neteja viària que històricament ha desenvolupat aquesta cooperativa.

La darrera proposta feta per la municipalitat, es perden més del 50% de llocs de treball de la Cooperativa Social i, és per això que han decidit convocar el veïnat a l'assemblea informativa d'aquesta vesprada de dijous.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia