Societat

L'Ajuntament d'Alfafar ordena arrancar pancartes

Diverses associacions cíviques denuncien que funcionaris municipals han assaltat les balconades d'alguns locals socials per retirar les pancartes relatives a la vaga de neteja

El passat 30 de desembre, el “Kol·lectiu del Parke” començà una vaga indefinida dels treballadors d ela neteja d'aquesta barriada del terme municipal d'Alfafar. Hui s'ha arribat al sisè dia d'execució i malgrat que disposa de tots els requisits legals per portar-se a terme, la resposta de l'Ajuntament ha estat declarar per decret la il·legalitat d'aquesta acció.

Tot i respectar-se escrupolosament els serveis mínims establerts i imposats per la Conselleria i més enllà d'allò previst, amb la finalitat de no perjudicar el veïnat, l'Ajuntament no ha dubtat a amenaçar la cooperativa per incompliment.

Una vegada més, ha estat necessària la intervenció del Tribunal d'Arbitratge Laboral que ha convocat una reunió per al dijous 9 de gener a fi d'aconseguir la pau social entre la municipalitat d'Alfafar i el col·lectiu de treballadors d ela neteja del Barri Orba.

No obstant això, en la matinada del 4 al 5 de gener, l'Ajuntament ha tornat a expressar la seua postura davant el conflicte i va decidir donar ordre d'assaltar les balconades dels locals socials del Barri i arrancar les pancartes al·lusives a la acció de protesta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia