Societat

L'associació “l'Illa del Xúquer” lliura el guardó “Murta 2014”

Norbert Blasco va ser el dipositari de la confiança d'aquesta agrupació cultural que va teixir un acte farcit de sensibilitat

L'Auditori de la Casa de la Cultura d'Alzira va estar el contenidor en què s'hi desenvolupà el passat dijous l'acte de lliurament del Guardó Murta a Norbert Blasco i Gil.

Un acte que començà amb una peça tocada pel grup Musicalm, grup format per joves músics alzirenys i que va fer gaudir al públic assistent de la seua actuació.

Quan als parlaments, primer va intervindre Miquel Oviedo que va fer un recorregut per la biografia de Norbert Blasco destacant les activitats que ha portat a terme al llarg de la seua vida. Entre elles, activitats que van des de la defensa i promoció del valencià fins a la defensa del patrimoni arquitectònic, passant per la investigació, recerca i recuperació de vestigis de la història més pròxima.

A continuació, va ser la presidenta de l'associació, Natura Colomer, la que va destacar també l'activitat docent del guardonat. Per acabar amb els parlaments, el guardonat va fer el seu discurs d'agraïment i dedicatòries i, per acabar l'acte, va dir unes paraules Diego Gómez, com a regidor portaveu de Compromís per Alzira a l'Ajuntament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.