GUILLEM BATLLORI

ESTUDIANT UNIVERSITARI DE PALAMÓS

«Em vaig començar a moure a principi d'any per trobar feina»

És un estudiant de divuit anys de Palamós, de primer curs de magisteri de l'especialitat de música, a la Universitat Ramon Llull. Aquest estiu ha aconseguit la seva primera feina, que consisteix a fer de monitor en un casal de música, al seu municipi mateix. En aquesta entrevista afirma que no ha tingut problemes per trobar aquesta ocupació perquè fa molts mesos que es va començar a moure.

–En què consisteix, concretament, la seva feina?
–«Treballo només al matí i la meva feina és realitzar manualitats amb un dels dos grups que hi ha al casal. La part musical va a càrrec del professor del casal.»
–És el primer any que hi treballa?
–«Sí.»
–Li ha costat trobar aquesta feina?
–«No, tenint en compte les circumstàncies –que es tracta de l'estiu de la crisi econòmica–. Suposo que hi ha ajudat el fet que em vaig començar a moure a principi d'any, cap allà a final de gener. Buscava una feina relacionada amb els estudis de magisteri musical que faig, per fer una mica de pràctiques. Coneixia, a més, el professor d'aquest casal, que ja n'havia estat el meu, i em van agafar.»
–Diu que és el primer any que treballa a l'estiu. Com valora l'experiència?
–«Positivament. Crec que la feina als casals d'estiu és temporal i s'ajusta a allò que necessito: treballar i fer pràctiques relacionades amb l'activitat que serà el meu futur. De fet, des del primer moment, vaig tenir molt clar que em seria més fàcil trobar una feina d'aquest tipus que no pas treballar en una botiga.»
–Per què?
–«Doncs, perquè en condicions normals les botigues ja tenen el seu personal llogat de fa temps, el de sempre.»


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.