Societat

Albaida treballa en la implantació d'un Pla d'Igualtat de Gènere

L'Ajuntament d'Albaida ha apostat per prendre mesures en matèria de sensibilització i benestar social, i ha decidit treballar per la implantació del Pla

Aquesta iniciativa es durà a terme des de la regidoria de la Dona, amb Eva Tormo al capdavant. Per a això es comptarà amb la Consultoria de Desenvolupament Local Crea360, la qual ja està treballant juntament amb el departament municipal en els tallers de participació ciutadana dels què naixerà la redacció del Pla.

En aquest sentit Albaida ha estat pionera, a l'apostar per un Pla participat, en què tindrà cabuda l'opinió de diferents col ·lectius i associacions, com ara: el funcionariat local, associacions esportives, AMPES, jubilats, joves i també partits polítics i sindicats.

Al final de tot aquest procés es realitzarà una consulta oberta a tota la ciutadania, amb l'objectiu d'establir eixos estratègics per a la implantació del Pla.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia