Acció en Internet contra la brutalitat de les jonegades d'Algemesí

Iniciativa Animalista (www.iniciativaanimalista.cat) promou una ciberacció internacional contra les jonegades d'Algemesí, que se celebraran aquest setembre. Com recorda la plataforma, en aquestes corregudes joves sense experiència fan patir una llarga angoixa als jònecs fins a la mort.

«En aquests vergonyosos actes de violència, participa alguna gent del poble i gent vinguda d'altres llocs, i es permet i potencia la presència de menors d'edat, circumstància que converteix la festa en una escola de violència que després es reprodueix en altres aspectes de la vida social», manifesta Iniciativa en un comunicat.

L'acció en Internet proposa el reenviament de correus per denunciar la festa; la redacció d'una protesta per fer-la arribar a l'alcalde d'Algemesí ([email protected]); i l'enviament d'un correu electrònic al síndic de greuges ([email protected]) en el mateix sentit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.