El «circ» de la Vuelta

Com si d'un circ es tractés, a la caravana de la Vuelta la segueix una especie de fira ambulant que vol ser la cara més amable i accessible de la ronda ciclista. Més d'una desena d'expositors recorren la Vuelta com si fossin un equip més. «La Vuelta suposa una plataforma de difusió molt bona per a la ciutat», comenta Emili Rivelles, coordinador de la candidatura de Tarragona als Jocs del Mediterrani 2017, també present a la fira d'ahir a la rambla Nova. Segons l'organitzador de El espectáculo de la Vuelta, Álvaro Revuelta, l'acte està pensat perquè«tothom» hi tingui accés. És la «part més familiar» de la Vuelta. I és que sense anar gaire lluny, hi ha fins a tres atraccions destinades especialment als nens. De fet, en l'espectacle s'hi pot trobar tot tipus d'estands, des de com estalviar energia a la llar, seguretat vial, fundacions benèfiques i marques de rellotge, fins a la promoció d'una pel·lícula encara no estrenada d'un terrícola que fa d'extraterrestre fora de la terra.

Tarragona és una excepció a la regla, ja que normalment l'espectacle es munta al final de cada etapa aprofitant l'afluència de públic a les metes, però a causa que Tarragona ha coincidit amb la jornada de descans i amb l'entrada de la Vuelta a l'Estat espanyol, des de l'organització ho han volgut aprofitar. L'empresa organitzadora, Unipublic, ha volgut destacar l'èxit de participació de l'acte –unes 6.000 persones– i agrair l'espai cedit, per no ser un espai «apartat» de la ciutat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Les assignatures pendents

Girona
Societat

“La gent se’m queda mirant fixament”

Badalona
comerç

Més facilitats als xinesos perquè comprin

Barcelona
Vallfogona de ripollès/ Planoles

Porta a porta dels alumnes per fomentar l’estalvi d’aigua

Vallfogona/ Planoles
Olot

La Garrotxa vol aprendre de la mobilitat de Pontevedra

Olot
Administracions

El Suprem obliga el Prat a treure aparcament de la platja

El Prat de Llobregat
societat

Nou pas per a la construcció de l’institut Cal Maiol

barcelona
Bisharo Ali Hussein
Activista dels drets humans feminista

“Els homes volen controlar la sexualitat i el cos de la dona”

Girona

CADERSEM passa a formar part del GRUP E-COORDINA