Societat

Detinguts per abandonar el seu fill i anar-se'n al bar

El xiquet de díhuit mesos va ser trobat en el domicili d'Alboraia amb símptomes de desnutrició

Benestar Social ha decretat el desemparament i ja li ha buscat una família d'acollida

Agents de la Policia Local d'Alboraia han detingut a una parella que va deixar el seu fill de 18 mesos a soles i amb símptomes de desnutrició, en el seu habitatge de la localitatper ana-se'n al bar, segons han confirmat a Europa Press fonts coneixedores del cas.

Els serveis socials de l'Ajuntament van acudir a l'habitatge, i es van adonar que el xiquet estava sol a casa. Per aquest motiu, van avisar els agents de la policia, que es van presentar en el lloc dels fets. Els policies van comprovar que els pares no estaven a la casa, raó per la qual els van buscar per la contornada i els van localitzar en un bar amb símptomes d'haver begut alcohol.

Immediatament es va posar el cas en coneixement de la Conselleria de Benestar Social, i el xiquet va ser traslladat a un hospital, on va ser examinat. Fonts coneixedores de la seua situació han indicat que el menor presentava símptomes de desnutrició. La Conselleria ha assumit la tutela del xiquet que encara està ingressat.

L'Administració valenciana ha decretat el seu desemparament i actualment se li ha designat ja una família d'acollida.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia