Societat

Destil·leries Pla prepara el seu 125 aniversari a Puçol

Les instal·lacions viuran jornades de portes obertes on mostraran els visitants tot el procés d'elaboració dels seus productes

Tot i que la gala de celebració del 125 aniversari de les Destil·leries José Pla de Puçol, tindrà lloc aquest dijous 11 de desembre a les 19 hores en les pròpies instal·lacions, en presència de grups, entitats i associacions local d'aquesta vila de la comarca de l'Horta, durant aquesta setmana hi ha previstes diverses activitats socials i culturals.

Així doncs, emmarcades dins dels actes de celebració d'aquests 125 anys, les destil·leries han programat unes jornades de portes obertes entre el 12 i el 19 de desembre perquè les persones interessades visiten les instal·lacions.

En aquestes jornades i a mode d'exposició, es podrà fer un recorregut per l'empresa, conèixer la història, els objectes que s'empraven abans per fabricar els licors, les principals fórmules que es gasten als laboratoris i tot el procés de fabricació i embotellat.

Destil·leries José Pla, posarà a descobert durant aquestes jornades, tots els secrets que s'han guardat entre les quatre parets de l'empresa durant els darrers 125 anys d'existència.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia